Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnets urtavlor rinner bort

 

 

banar sig rännilen

omärkbart väg

i sluttningen intill 

 

frusen kärlek

lägrar

halmtäckta fält

vad jag vet

 

förhoppningar blir bränsle

till facklorna som tänds

 

om vi kommer

nära varandra

viljan hos händer 

som öppnar

instängdhetens fönster

emot livet

marken och himlarna är

inom räckhåll

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 240 gånger
Publicerad 2017-04-27 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg