Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närtid

Det finns tekniker
för allt
och antitekniker

somligt
skickligt framtänkt
somligt
med slug baktanke

förmågan
att utveckla
och utvecklas
har endast
en gräns

motivationen

bygga bo
på mars
inga problem

bryta sig in
och bryta sig ut
genom svart materia
vardagsmat

men att vara materia
och stanna där
glöda där

med intelligent kärlek
som enda
motivation

utan svek
och böjlighet

i beredskap
och närvaro

lyser med sin
frånvaro

till samtliga

börja älska
klockan
blomstjälksmjuk

när tiden är
gravstenshård

läs havens
glittrande krusning
med hälsning
från fiskstimsdjup

i sval hetta

i het svalka







Fri vers av Petter Wingren
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-28 07:01



Bookmark and Share


  Vindeblad
Uppskattar särskilt de målande liknelserna. Uttrycksfullt!
2017-04-28

    Sefarge VIP
Poetiskt djup
Med grundtanke
Uppskattande
Skrivelse!
:)
2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren