Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skör

Ett hårt liv
Vandras med bara fötter
Hudlös själ
Lungor utan luft
De trasiga sömmarna
Spricker
Trådarna pekar som pålar mot
Skyn
Spetsar himlen
På sin otillräcklighet
Så vass
Ni vet

Man kan skära sig på skörhet




Fri vers av Vindeblad
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-28 12:35



Bookmark and Share


  Nicke Pistol VIP
Starkt.
2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Vindeblad
Vindeblad