Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln är snodd från bm-bandet Apatis skiva. I övrigt handlar det så klart om spleen som alltid.


Morgondagen inställd i brist på intresse [haiku]

 

 

Ruttna livmoder

lova att förbli mitt skydd

mot en gnutta liv.




Bunden vers (Haiku) av Judas Ekholm VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-28 14:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Träffsäkert!
2017-04-28

    ej medlem längre
Johnny Depp håller i pennan
Annars ett bra bildspråk


2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP