Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Igår såg jag mig i spegeln
där var jag
Samma slitna, trötta, nötta jag

Nu är bilden suddig
Otydlig men ändå skarp
Smärtan tar fram en annan bild idag

Vilsen i mig själv
två röster som skriker
försöker överrösta den andra
Har jag gått och blivit schizofren?

Fast mellan två världar
limbo är min nya adress
Gör mig redo att bryta loss
Laddar upp mina sköldar

Vem är denna person
Hon som var så säker på allt
Nu bruten, trasig och glömd
Taggig men samtidigt mjuk

Jag tar ett djupt andetag
Lyfter blicken till spegeln igen
och ser mig själv le tillbaks




Fri vers (Fri form) av Jinhx
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-28 15:26



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Känner igen vilsenheten.
Livet liksom jaget, är föränderligt, på gott och ont.

Jag hoppas att leendet i spegeln är av lycka och välmening.
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Jinhx
Jinhx