Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min skälvande gomspalt

 

jag skålar med en bägare

mot ditt skallrande skelett

med min skälvande

gomspalt som marionett

 

jag ser med döda ögon

över din nakna kropp

för den har inget liv

att erbjuda min blick:

äntligen, ljuva kärlek




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-28 18:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek kan ha många skepnader...
2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP