Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pro-Life

 

tusen nålar

runt min arm

tusen spjut

i mitt hjärta

 

lilla, lilla, du

bara så att du vet

kommer du aldrig

att födas

 

det straffet ger jag dig inte.

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-28 18:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en örfil känns dina nakna ord.
2017-04-28

    ej medlem längre
Känner du behöver en kram - texten gör ont
2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP