Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett depraverat skaldjur


Snuskhummer, snuskhummer, snuskig person

Snuskhummer, snuskhummer, snuskig person
Som är så snuskig att han gillar nummer
Gillar att knulla helt utan pardon
Därför sär han en snuskig hummer
Men vilket nummer vill snuskhummern få
Det ska ju vara ett visst sorts nummer
Ett nummer som är fyllt av köttslig trå
Ty sådan är alltid var snuskig hummer
Men vilket nummer undrar nog du,
Givetvis är det ett särskilt nummer
Ett nummer som finns mellan fem just och sju
Det bästa nummer
För en snuskhummer




Bunden vers (Annat versmått) av Pehr Werz
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-28 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz