Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingår i diktsamlingen "Som att gå sönder och stå kvar" ISBN 978-91-519-4643-6 Förlaget AMP


Är svart verkligen ditt svar?

 

Du sitter sluten om ditt
Igår var en annan dag
Natten rinner ur mig
Suger in spöken
Du är vit som ett lakan
Talar i grått
Tuggar sönder läpplaxrosa
Skära blygdläppsblad
Så oblyga när de var dina i natt
Hård hållning skär dem i strimlor
Spottar på blodröd längtan
Du, varför gör du det?
Tar min lust
Din lust
Vår lust
Och vänder den till förlust
Utan ett ord
 

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 784 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2017-04-29 17:25



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Varje rad känns som ett skuret sår.
2020-05-01

  Joakim Södersten
Så jävla vackert sorgset. Saknar orden, men tror att många känner igen oavsett jaget som förmedlar, respekt.
2020-04-30

    Roger Runkar Ragnar
Svårt svart svar kväver den våta vita vätans sfär så som i nyansens själ palettens penselsvepande olja.
2019-01-25

  Virvelvinda
Den här berör.
2018-12-09

    ej medlem längre
En mycket vacker och stark text!
2018-12-02

  aol
Bara så bra just såsom det kan kännas,
2017-09-14

  Magdalena Eriksson VIP
Kanonbra!
2017-05-03

  Salvation Pepper
Energiförlust. Kyla mot värme.
Tufft.
2017-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om en relation som inte är som den borde vara!
2017-05-01

  Goraxy 89 Orion VIP
Jättebra och naken illustration !

Gillar!!
2017-05-01

    Elisabeth Nilsson VIP
En naken frustration, som slår omkring sig. Kanske en annan dag blir annorlunda, när alla bitar är på plats.
2017-04-30

  Lars Hedlin
Starkt och intensivt
2017-04-29

  i af apa
Starkt naket o oblygt!
2017-04-29

    ej medlem längre
Stark och vemodig text! "Igår var en annan dag", sorgset, i besvikelsens rader, när lusten vänds till förlust...i undrande tystnad...
2017-04-29

    ej medlem längre
Alla är sina egna skapare. Vissa har tydligare kartor bara. Precis som kärleken finns överallt, så också den enfaldiga, tysta och blinda ondskan.
2017-04-29

  Marianne Räf
Så otroligt uppfriskande å läsa !
Gillar det lite oblyga inslaget!
Men, så sorgligt när man skils åt
utan att Det viktiga förhandlats !
Visst, känns det igen.. men ger
inte upp å kämpa för bättre dagar!!
Måste bokmärka !
2017-04-29

  Anya VIP
Sannerligen stark text. Tycker om bildspråket du jobbar med som:
"Tuggar sönder läpplaxrosa
Skära blygdläppsblad"

Ibland finns ingen lust... tänker jag när jag läser.
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP