Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Carpe Momentum


Tidlöshet

Ibland är det som om

köksklockan stannade

mellan tick och tack

och jag hamnar

i ett tidlöst "och"

alltmedan livet omkring mig

pågår som vanligt

 

Bilmotorer från vägen

Kajflockens läten från skyn 

Köksradions nyhetsgenomgång

Disken som väntar 

Middagen som skall förberedas

 

Men så ringer det på dörren

 

Och




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-30 06:10



Bookmark and Share


    Adonis
Har läst den här ett par gånger. Gillar den!
2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP