Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 maj igen

Till alla er som ännu vill och vågar tro på idealen
som går i täta led upp till kamp emot kvalen
det här är inte sista striden
så länge det finns de som har så mycket mera
än alla de som saknar allt som de behöver

Till alla er som tror på vår demokrati
men tänker denna kamp tar aldrig slut
Håll ut, håll ut!




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-01 09:48



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Idag tågade vi och var glada!
Vinkade till alla surpuppor vid sidan om!


2017-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP