Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går omkring i ingenting

 

Sparkade ut en man
min men ändå inte min
inte på länge

han gick på, så han fick gå

fick fyra på friska vinddraget
inte heller mina
inte på riktigt

men som till och från
går om varandra
från och till mig

träffas till och med
i steget
fast ingen tar steget

jag smyger fram
med mannen jag vill stå nära
han som står stadigt men stilla

det går inte
jag står ut, står knappt ut

Hur står det till, frågar grannen
i steget

klampar på

klämmer ur mig en klämkäck klackspark
att allt står bra till

jag står ut i kvarteret
inser ju det
och trampar i klaveret

in ramlar en ny på scen
en från förr, ny sen gammalt
min men ändå inte min

som går med gastande GPS
genom svängdörren
mot ett vägskäl 
innan dagen sparkat igång

som jag ställer till det
helt sjukt

vinkar med slängpuss

”Sväng vänster här”




Fri vers (Fri form) av KattenKin VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-05-01 17:11



Bookmark and Share


  genni VIP
Riktigt bra!
2017-05-09

  Lars Hedlin
En text med närvaro och känslor!
2017-05-02

  Salvation Pepper
Levande.
2017-05-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Du slänger och svänger med orden, hit och dit. Vilket verkligen målar scener och olika händelseförlopp på ett otroligt bra sätt.
2017-05-02

    ej medlem längre
Tungt när det inte blir som man tänkt.
Rakt och öppet om skeenden i livet!
2017-05-01
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP