Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finansludren [haiku]

 

mansgrisar i slips

gråter som svältfödda barn

när börsen sjunker




Bunden vers (Haiku) av Judas Ekholm VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-01 18:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna säger allt
livet är kallt
Bokmärker!




2017-05-01

  Maria Marängsviss VIP
Haha, denna här HELT lysande.
Mer än så behöver inte sägas. Grymt!

2017-05-01

    Sefarge VIP
Börsen alltid
Allvarlig lekstuga.
Till syvende o sist
Med andras pengar!
( livs o pensionsbesparingar)
Bra "Tankeställarpoem!"


2017-05-01

  Verner Forsman
mansgrisar i slips

gråter som svältfödda barn

när dom förlorar miljoner
2017-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP