Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är vilsen...

Jag är vilsen
vemodet talar.
När kvällarna blir ljusare
saknar jag dig mer och mer.
Minnesbilder flimrar
de känns så påtagliga.
Jag tycker mig se dig
stå där-leende mot mig.
Det var så mycket vi velat göra
nu när sommaren stundar.
Mina överraskningsplaner föll platt
du skulle fyllt 60 år om några veckor.
Det är så mycket jag saknar
mest att du fyllde världen med ljus.
Att du fick mig känna mig så älskad
och att jag fick älska dig tillbaka.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 812 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-05-01 19:37



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Berörande text om hur stark din kärlek är inför din älskade och hur mycket underbart ni fick uppleva.
2017-06-16

  Chawa VIP
Gripande läsning... tillägnade den älskade saknade...
2017-05-03

  walborg
Gripande ord i smärtfylld saknad
2017-05-03

  Salvation Pepper
Gripande.
2017-05-03

    ej medlem längre
Väldigt vackert o berörande
Mvh annokas
2017-05-02

  Lars Hedlin
Starkt i beröring..kram
2017-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om sorg och saknad!
2017-05-02

  Gunnel Eriksson VIP
Din sorg berör. Det enda jag
kan säga är att du kommer att
bli mindre vilsen även om sorgen
finns kvar.
2017-05-02

  ULJO
Berörs av dina smärtsamma rader,
2017-05-01

    ej medlem längre
Det gör ont att läsa dina ord - sorgen smärtar.
2017-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP