Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår

Det var igår som Jag tänkte
över idag och dagen innan

Det var inte idag som jag tänkte över imorgon

Det var igår som ängsligheten tog över
Igår berodde inte på idag eller övermorgon

Igår har simmat iväg
Imorgon kommer med samma takt som
igår gick

När den kommer så ska jag hälsa den farväl för att den kommer att vara en igår dag




Fri vers av Daimon
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-01 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daimon