Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Ensam i dag igen så som igår och dagarna före
I morgon då
Säkerligen ensam igen, alltid ensam
Bland folkmängden fortfarande ensam
På fester fortfarande ensam
Men jag bär med mig alltid mitt hjärta
Först var jag ignorant
Ensamheten lärde mig
Det ständigt finns med mig nåt annat
djupt inne
Dold bakom en slöja av mörker
Ibland dansar någon bortom slöjan
Ibland ville den korsa mörkret

När jag fyllde 18
Hade jag tillbringat 15 år stirrande
Stirrande i avgrunden
Men mitt hjärta skrämde mig
Jag hade ingen kontroll över den
Den dansande hade fullständigt grep över mitt hjärta




Fri vers av Daimon
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-05 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daimon