Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.expressen.se/kultur/poeten-anna-axfors-darfor-hatar-jag-poesi/


Hatar poesi?

Jag läser med förvåning i tidningen idag
att det finns dom som hatar poesi
och dom är ändå poeter
hur tokig kan man bli?

Sedan finns det andra
som det inte skrivs om just idag
men som älskar poesi
det vill säga, sådana som jag!




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-02 14:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar klassisk musik. Det brukar jag bli hatad för.
Men det struntar jag i.

2017-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP