Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - nymåne

ensam måsvinge

seglar så högt i det blå

nymånens skära




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-02 15:08



Bookmark and Share


  henke_r
Jag önskar att jag kunde skriva en fin haiku som denna, men det kan jag inte:) Snyggt!
2017-05-05

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker haiku med fin
association
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP