Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Inuti mig finns en oro
Om att världen snart rasar samman

Paralyserande känsla,
Tänkt att skydda från utomstående fara
Istället förgör den från insidan
Det jag försöker bygga upp




Övriga genrer av BlandDigFinnsJag
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-02 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlandDigFinnsJag