Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar, älskar inte.

Det gör ont att älska
Den som ej vill bli älskad
Som inte älskar en tillbaka

Jag ger mitt hjärta
Till någon som ej önskar det
Därmed tar jag åter hjärtat i behåll




Övriga genrer av BlandDigFinnsJag
Läst 205 gånger
Publicerad 2019-02-01 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlandDigFinnsJag