Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främling

Vem är jag?
Du kanske ser mig på bussen
Våra ögon möts
Den korta sekunden vi delar
Du vet inget om mig
Jag vet inget om dig
Du kanske tror att jag har allt
Jag tror lika om dig
I vår strävan efter mening möts vi




Övriga genrer av BlandDigFinnsJag
Läst 179 gånger
Publicerad 2019-02-01 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlandDigFinnsJag