Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

D

Dina läppar är som smultron
Uppvärmda av sommarens sista solnedgång

Sötmans förnimmelse letar sig över mina läppar,
Som en varm sommarvind smeker den min kropp
Ut i fingeravtrycken lämnar den spår

Dagdrömmerier

Likt sommarens sista solstrålar över trädkronornas horisont försvinner du

Jag vågade aldrig satsa
Och för det växer hösten i mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av BlandDigFinnsJag
Läst 226 gånger
Publicerad 2020-03-28 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlandDigFinnsJag