Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så bra!

Dagen som passerade.
Det fruktansvärda misstaget
som fick mig att hata mig själv
så många dagar
det är kompenserat
jag gjorde det
jag vågade
det jag aldrig skulle våga.
jag kunde
jag är så stolt
över mig själv
jag gjorde det

fasiken vad bra jag är.

Motgången gav mig kraft att ge mig själv en extra vindpust i seglen.
På ensam hand klarade jag av att ta mig den sista biten.
Jag kan.




Fri vers av Jukebox
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-05-22 22:59



Bookmark and Share


  curra
Jag vet att du kan Siri... För du är den siri, sen siri som jag älskar så, som är så himla bra och himla modig... :D
Siri du är bäst...
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Jukebox