Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bad Religion

 

nerknuffad till himlen
plockar du Herrens frukter:
brådmogna björnbär (trampminor)
och delar ut till de svältande,
för sten är värt mer än fisk




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-04 19:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inknuffad i ledet och påtvingade livsformer som skaver, gör fisken oätlig men stenen smakfull....
2017-05-05

    ej medlem längre
Den metaforen hade varit intressant att förstå - fast brådmogna förknippar jag med oss människor

Tankebär i alla fall - låter inte så bra
kram
2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP