Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina färger leder din skattjakt

Min åtrå

ger smak på dina läppar

tillsammans med

alla osagda luftströmmar

som silas mellan våra fingrar 

Du... vet mina dolda skrymslen

och räds dom inte

Nej, du utmanar dom

Mot ljuset

till full exponering

 

Och jag blir din regnbåge 

över ditt landskap

Där bara du vet

var jag börjar

och slutar 

 

 




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 638 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-06 08:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt vackert skrivet.
2017-05-12

  Lars Hedlin
Levandes text i allra högsta grad :)
2017-05-09

    skamfilad
Vilket fint avslut! Gillar det väldigt mycket. Tycker hela texten gör en sådär varm och omslutande.
2017-05-06

    ej medlem längre
Faktum är, att texten berättar..
känslan lever kvar.
2017-05-06

  Gunnar Hilén VIP
dagen börjar bra !
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya