Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga tro.


Jag virar en kärleksfull hand
runt min slumrande själ.
Jag viskar ömma ord
tills jag kan tro.
Måste blåsa liv
känna kärleken.
Själen har plåster
håller på att läka.
Måste våga tro
att den vågar blomma.
Våga tro att jag och inte bara andra
är värd att få själen att sjunga igen.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-05-06 08:34



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Vackert diktat om kraften i att våga tro och hur allt förändras till det positiva med kraftens styrka.
2017-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om sorgearbete!
2017-05-08

  ULJO
Det finns liv. Det finns kärlek. Det finns hopp. Lev och ta med dig dina minnen och lev på dem. Men ge dig chansen till liv.
2017-05-07

  ResenärGenomLivet VIP
Fint sätt att beskriva vägen tillbaka...och att tala till sig själv hjälper många gånger...
2017-05-06

  Anya VIP
Fint om att mamma sig själv. Tycker särskilt om att själen har plåster.
2017-05-06

    ej medlem längre
Din själ har ägt kärleken...det kan aldrig tas ifrån dig.
2017-05-06

  Gunnel Eriksson VIP
Du är på väg. Vacker dikt.
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP