Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkarsekreterare - 3

så mycken vetskap
tung börda att bära på
hur orkade vi

gott råd, efter jobbdagen
bär inte med något hem




Bunden vers (Tanka) av Annaemi VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-06 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP