Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För länge sedan jobbade jag på en vårdcentral, ett liv fyllt av minnen.


Läkarsekreterare - 2


jag skrev dina ord
de sista journaldiktaten
tårarna som rann

sedan tystnade din röst
tre dagar efter din död




Bunden vers (Tanka) av Annaemi VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-06 13:20



Bookmark and Share


    jaybird
I sin framställan trovärdigt. Med full kraft. Ett minne. Ett liv.
Kort och med mycket barlast.
Utmärkt.
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP