Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ljusa minnen ...

 

doften

döljer sig länge

 i hjärtkammaren

jag blundar

när en ström av känslor

passerar genom min lilla kropp

dagens vibration

viskar ömt om livets passion

njutningen har en annan betydelse

som ideligen penslar ljuvligt

i själen

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-07 16:10



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så skir text om det det vackra i livet
2017-05-11

  Lars Hedlin
Mycket fin!
2017-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbar lovsång till livet och kärleken!
2017-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ömt och vackert...
2017-05-07

  Quasimodo
En skön och vacker tavla penslas fram här, fylld med känslor och passion i kärlekens alla färger!
2017-05-07

  Karina"Kia"
Ömt och kärleksfullt vackert och bilden där till..så njutvackert du drar ditt skrivande i och som i penseldrag...Kärlek<3
2017-05-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar kärlekspoesi från din poetpenna!
2017-05-07

    ej medlem längre
Poesi av skimrande guld.
2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One