Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför är det så ?

Varför ska det vara så ?
att allt händer på samma gång
Varför är det så ?
att jag måste skriva ner det i form av en sång.
Varför är det så ?
att du ska behöva lida.
Varför är det så ?
men jag står vid din sida.
Varför är det så ?
Frågan går varje minut.
Varför är det så?
en oro utan slut.

Varför ska du behöva genomgå det här?
men genom eld och vatten ska jag finnas där.
Alltid vid din sida älskade mormor kommer kämpa med dig.
Tack för den fina familj du givit mig.




Fri vers av Carey
Läst 222 gånger
Publicerad 2017-05-07 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carey