Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt barn i min famn

2 år gick och du kom in i min dröm,
ville inte tänka jag ville bara ha sömn.
Men hur skulle jag kunna stänga dig ute
men att ta kontakt med dig ja det var uteslutet.
Jag skulle gift mig utåt sätt så var jag glad hade de bra,
men inte ens han kan få mig känna så som du gör än idag.
Började kolla dina bilder på instagram
så mycket så du att de till dig kom fram.
du frågade vad jag ville, jag visste inte vad jag skulle göra,
du hade byggt upp ditt eget liv och jag ville inte störa.
Men du fanns med mig i tanken, och i drömmen
när jag var med dig, ville stanna den sekunden.
Men jag var en idiot som släppte din hand, men du kom tillbaka,
efter så lång tid då jag hade fått sakna.
Nu så finns du här och visst att de är skakigt, jag har mycket att jobba på.
men aldrig nånsin att jag igen skulle gå .
Tiden stod still och utan dig var det kallt,
för det var så att jag saknade allt.
Våra stunder dåliga som bra.
är något att ta lärdom av att tänka på idag.
Vet att du inte gillar ordet för evigt men det är dig som jag vill vara med,
dig jag ser en framtid med.
Inte slutat älska dig en enda sekund på dessa 4 år,
så jag vill uttrycka mina känslor i hopp om att du förstår.
För evigt är ett starkt ord och en lång tid,
så ska inte säga de om du inte vill. vad jag menar är att jag vill ha dig härbrevid.
Idag imorgon och en lång tid fram
och förhoppningsvis får jag hålla ditt barn i min famn.




Fri vers av Carey
Läst 187 gånger
Publicerad 2017-05-07 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carey