Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljust pigment ...

 

 

närmare än närmast

är ljuva minnen

som värmer upp själen

vi springer ikapp vinden

glädjen är ömsesidig

leenden speglar sig i glaset

och mina ord

älskar dina mörkbruna ögon

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-10 11:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt
2017-05-18

    Dan Myrbeck
Härligt!
2017-05-12

  Karina"Kia"
Omtumlande och drukningsvackert kärleksvackert skrivet beskrivet!
2017-05-11

  mickech
Mjuka, ömma och vackra ord :)
2017-05-10

    ej medlem längre
Förtrollande vackra ord.
2017-05-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbara ord i kärlekens tecken.
2017-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och underbart!
2017-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One