Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka - det sköra livet


ännu en frostnatt
de starka överlever
hjälper de svaga

vårdar det sköra livet
vår trädgård, hela världen




Bunden vers (Tanka) av Annaemi VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-09 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP