Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar

Sakta och tidlöst
förankrade de sig
i varandras blickar
där hemligheter
tålmodigt ruvade
i glaskroppars glans
och pupiller speglade
universums svarta hål




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 249 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-05-09 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gosh så fint, från ögonblicken och ända ut i kosmos, på allena 8 rader... applåder!
2017-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta