Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Sara Graner


senryu - yttrandefrihet

yttrandefrihet

frihet från att kränka

någon med ord




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-09 10:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag definierar själv ramarna för min yttrandefrihet.
2017-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Det finns de som blir "kränkta" så fort någon har en avvikande åsikt.
Tyvärr har det gått troll i det där med kränkning.
Man ska bara hålla med och gå omkring som en mupp!

2017-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP