Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka - utbränd


du måste brinna
satsa hela ditt hjärta
och offra ditt liv

kraven i arbetet ökar
vem tröstar den utbrända?




Bunden vers (Tanka) av Annaemi VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-09 19:37



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Ja det kan man fråga sig... Askhögen växer för varje dag... Mycket bra formulerat!
2017-05-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd och bra Tanka.
2017-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP