Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Njutning under längtan


Timmarna går...

Jag hör fotstegen
av timmar som går
sekunder som springer
ändå står tiden stilla

Vad är det som går och går
och aldrig kommer till dörren?
- Väntan
och längtan.

Himlens gråvita canvas
lockar till färg skvättar...
Men tårarna färgar inte av sig
glädjen fäster inte.

Jag vet att du mår bra
Mitt hjärta är fyllt
glädje, längtan och lugn
Jag mår bra.

Ändå hör jag fotstegen
ser skuggorna
smyga längs väggen
Borde inte de stannat upp?

Vardagen försöker blockera min syn,
Men jag ser rakt igenom den
Det alldagliga försöker överrösta livet,
Men mitt hjärtas slag för dig hörs ändå

Timmarna går
känslorna består
Livet ber om en tår
Ler åt kommande år

Njuter av att det enkla blivit komplicerat,
av att det vardagliga blivit extraordinärt
Känner, älskar, ser och lyssnar
på timmar som går...




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-23 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris