Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tema hem-tävlingsbidrag


Ur bruten tystnad

en närmande 

 

känsla

 

platsen

 

ur ett

 

inre 

 

beröras för ett

 

ögonblick 

 

varma intryck

 

och 

 

uttryck 

 

känslans minne

 

ur 

 

bruten tystnad

 

i inre trädgårds

 

hjärta

 

längtans hand hålls 

 

nära

 

i sinnlig evighet

 

vid hemlik kärna 

 

här är en hemvist 

 

att

 

älska




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-10 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP