Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku med rim


Haiku - al-Assad

 

Att visa empati
är inget för al-Assad
Det ger han fan i.




Bunden vers (Haiku) av Carl O Andersson
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-11 16:17

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är ju just det som är problemet, att du "gör som alla andra".

Det är desinformation du fått in.
Och det är USA som ligger bakom terrorn mot Syriens lagliga regering. USA och deras vasaller Saudiarabien och Qatar.
De har sponsrat och sponsrar extrema terrorgrupper som Nusrafronten.
Vad det handlar om är att man vill få bort Syriens legitima regering eftersom den står i vägen för USA:s hegemonisträvanden och de reaktionära arabregimernas ekonomiska intressen.
2017-05-12

  Carl O Andersson
Jag gör som alla andra. Gör min bedömning efter den info som jag får in och som jag överväger sanningshalten i. Nu gällde ju faktiskt min haku Syrien och al-Assad, och INTE någon president i USA.
2017-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Upproret var instiftat utifrån.

Varför har ingen amerikansk president ställts inför rätta i Haag?
För att frimurarna håller varandra om ryggen.

Och vi här i Sverige vet alltid i vår förmätenhet vad som är bäst för andra länder.

Vad vet du egentligen om Syrien annat än det imperialisterna skyfflat in i huvudet på dig?
2017-05-12

  Carl O Andersson

Där min bäste Larz, har jag en diametralt annan åsikt. Min mening är att om det bryter ut uppror mot en ej demokratiskt vald ledare, så skall den ledaren, om han verkligen vill sitt folks bästa – och då HELA folkets, inte ett visst partis, eller religiöst samfund, ögonblicklige gå ut med en uppmaning om lugn och säga: ”Är jag orsaken till missnöjet, så är jag villig att omedelbart avgå för att inte någon skall komma till skada, och jag accepterar att den internationella domstolen i Haag får undersöka förhållandena”.

2017-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Al-Assad är en man som älskar sitt folk.
Trist att så många här i väst sväljer imperialistpropagandans nidbild av honom.

2017-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson