Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vore jag fågel

Vore jag fågel
skulle jag flyga
mig trött i skymningen

vore jag orm
skulle jag kräla mig
varm på klippan
sval i vatten

vore jag fisk
hörde jag hemma
i djupen

vore jag ekorre
löpte jag fri
från tyngdlagen

vore jag människa
vore jag människa
skulle jag älska




Fri vers av Petter Wingren
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-13 08:20



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
En naturnära dikt som delar upp levande varelser. Lite sorligt, men fint på samma gång. :)
Man önskar ju att man fick ta del av djurens liv.
2017-05-14

    ej medlem längre
En fin komposition som ger en påminnelse om vad som är mest värdefullt för en människa.
2017-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren