Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hymnens band

Dina pengar kan du behålla - äktenskapsförord
Ditt boende likaså
Jag kan hälsa på

Det jag önskar av dig:

Din ljuvliga närvaro
Din dyrbara tid
Din fysiska närhet

Kärlek på äldre dar
Med en  högst underbar karl




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-13 11:32



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Skärande som i att det skär rakt igenom.
2017-05-15

  K.S. Sollenhag VIP
Skärande
2017-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP