Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet med en glimt i ögonvrån


BARA ATT TUTA OCH KÖRA

 

Jag behöver

bli underhållen

 

med både ord

och handling

 

före besiktning

 

få rundsmörjning

innan det blir åka av

 

en motorkontroll

om missljud hörs

 

inspektion av karossen

om den är i god vigör

 

huruvida rattmuffen

ska vara av eller på

 

besiktningsmannen

lovordade mig för skötseln

 

skrev inga anmärkningar

i protokollet

 

bara att tuta och köra!




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 723 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-05-18 17:18



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tack!
2017-05-22

    Dan Myrbeck
Trevlig resa!
2017-05-22

  ResenärGenomLivet VIP
Här kan man fantisera hur man vill...kul...:-))
2017-05-19

  M.Eta
Humoristiskt sätt att fortsätta som vanligt!
2017-05-19

  Rise Little One
Det finns likhet mellan maskin och människa...det är bara fantasi som sätter fart på det hela...
2017-05-19

    ej medlem längre
Tack för denna härliga, humoristiska text. :-)
2017-05-19

  Petter Wingren
Go mångtydighet, ja ska jag va ärlig upptäckte jag bara två tolkningar av vilka den ena var uppenbar och tog över hela textens betydelse. Antingen var det författarens avsikt eller har jag bara livlig fantasi. Rattmuff på eller var det av?
2017-05-18

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Rolig infallsvinkel på årsunderhållet.
Sommarkram. TBG.
2017-05-18

    ej medlem längre
En text som jag blir glad av att läsa.
2017-05-18

  ULJO
Så fint
2017-05-18

    ej medlem längre
Tack för en härlig text fylld av humor och glädje!
2017-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du, vilken härlig text!
2017-05-18

    ej medlem längre
Allas våra avstängningsknappars förtydligande. Applåd?
2017-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP