Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Moralpanik hos pryda språkpoliser.


Ord som är runda

Om orden är runda
Så är orden sunda
Och orden är knulla
Fitta och kuk
Och gärningar sunda
Gör att orden runda
Man gives anledning
Att dem ta i bruk

Ord som är runda
Runda och sunda
Väcker dock anstöt
En falsk attityd
Fast de dem dock gillar
Båd tjejer och killar
Så är man ändå
Otroligt pryd

Ord som är runda
Och annorlunda
Än ord som jordglob
Ring eller boll
De indignerar
Då de existerar
Men dock helt utom
Dygdens kontroll




Bunden vers (Rim) av Pehr Werz
Läst 171 gånger
Publicerad 2017-05-14 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz