Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskalla...

Iskalla vindar
i vitgrått hår
regnet droppar
från näsa blöt

inget är som förut
kanske förvår måste
eftervår förbli, i år
bara allt blir sig likt.

© Bosse 15 maj 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 151 gånger
Publicerad 2017-05-15 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten