Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöd

Vi har älskat varandra så länge
vi har levt tillsammans
snart hela livet
från passion till pension
elden falnar
men glöden värmer länge än
det är kärleken




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-22 11:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som vågar orden, det kallas mod, skriva "från passion till pension" är ett tecken värt många stjärnor i skrivboken.
2017-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Fint om långvarig kärlek!
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP