Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppnar upp

eget foto

 

 

 

Månadens blomma

Majnycklar (Gullviva)

öppnar upp porten till sommaren

 

 

 

 

 

 

 

2017-05-12




Övriga genrer av rondell
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-17 16:54



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
En positiv text som glädjer.
2017-05-19

  Feminaz
Leve sommaren! Ljuvliga gullvivor!
2017-05-18

  Quasimodo
Skönt för den öppningen!
2017-05-18
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell