Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekorre, en synonym

 

Synonymt med det jag borde ha sagt

ligger det inte sagda i linje med det likatydande.

Va? etc.

liksom att allt blir mer tydligt, om jag tiger

stärkt upp till bröstet av mitt samvete.

Ingenstans hänger orden löst och skaver.

Är jag säker så?

Men jag tänker att de samlas i min mun

och vill ut.

Som en ekorre med munnen full putar

mina kinder.

Jag undrar om jag öppnar munnen och

släpper ut dem 

kommer de då på rad

eller

              huller

Om

 

                                 buller?

 

Jag vet inte.

 

Någon säger:

– Hursa?

Och jag öppnar munnen och säger:

– Furufnatt

 

                                          




Fri vers av Kozo
Läst 512 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-19 12:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
haha, men orden är vansinnigt Bra! +
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo