Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Till personer runt omkring mig"


Men vi fick den av..

Man får inte och man köper inte,
det som är taget från någon som
är ovetande om vad som händer.

Jag får problem när någon "går bakom ryggen på mig"
och lämnar ut mina privata uppgifter till någon annan.

Det har hänt och det har skadat mig i mitt liv och ställer
till med mycket onödigt arbete för mig / att ordna upp.

Hoppas den personen förstår vad den orsakat mig.

Kanske njuter den av det i stunden, och sen plågas.

"Jag litar på mina medhjälpare"

-Men vi fick den av...
-Ja, det är möjligt men den är inte eran, den är min.

Man får inte och man köper inte
det som är taget från, ovetande.

-Men hur kan du veta..

Förstår ni inte Svenskans innebörd av språket?








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-21 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP