Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet

Du var brevet som kom med storm, du sjöng för mig med den ljuva stämman som bara du har. Om du bara förstod vad världen vill med dig, du är stjärnan som ger alla hopp, du kommer förbli den stora guden.

Utan dig så förlorar mänskligheten världen till underjorden. Så låt oss få uppleva din magiska kraft med den ljuva stämman, så vi alla får uppleva stjärnans kraft.

~ Thiaz




Fri vers (Fri form) av thiaz
Läst 213 gånger
Publicerad 2017-05-21 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thiaz
thiaz