Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter mig


Aldrig mer smultron. Bara sådär. Aldrig kommer jag tillbaka till gräsmattorna med dig.
Aldrig kommer jag tillbaka till dina körsbärsträd.
Aldrig mer ska du bjuda grädde till mitt kaffe. För att du vet att jag vill slicka grädden från mina fingertoppar. Och aldrig mer ska jag få vila pannan mot din axel i förtröstan. Aldrig mer få vakna mot ditt bröst. Aldrig kommer jag tillbaka till min trädgård. Aldrig mer i sommarregn. Aldrig mer i höst. Och tyst blev livet. Tyst blev du. Och jag blev rädd för allt.




Fri vers (Fri form) av Osannolika
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-22 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osannolika